Over ons

Kom met ons in contact

Landgoed de Horte
Landgoed de Horte  Foto Nico Kloek
52.4925693204074, 6.201694877569209

Wil je meer weten over het werk van Landschap Overijssel? Heb je een vraag of wil je iets melden? Wij zijn bereikbaar voor allerlei onderwerpen: vragen over de natuur en natuurgebieden, vragen over het donateurschap, informatie over excursies, het vinden van de juiste contactpersoon of voor de pers. Heb je een vraag over het donateurschap, kijk dan bij de veelgestelde vragen, via de button links bovenaan. Wie weet staat je vraag ertussen.

Contact in het geval van calamiteiten

Is er sprake van een noodsituatie in één van onze natuurgebieden? Denk hierbij aan loslopend vee of een defect aan een afrastering. Neem in dat geval contact op via onderstaand telefoonnummer. In sommige situaties, bijvoorbeeld in het geval van vermissing of brand, is het belangrijk dat er naast de hulpdiensten iemand ter plaatse komt die het terrein goed kent. Ook in dat geval kun je gebruikmaken van onderstaand telefoonnummer.

Managementteam
Managementteam  Foto Ben Vulkers

Onze bezoekerscentra

Wil je meer weten over het landschap in Overijssel? In onze bezoekerscentra delen wij graag onze kennis van en liefde voor het landschap. Iedereen is er van harte welkom, bijvoorbeeld voor of na een stevige wandeling of fietstocht. Je vindt ze in het idyllische Reestdal in het schilderachtige dorpje Oud Avereest, op landgoed Hof Espelo bij Enschede en in het prachtige Dal van de Mosbeek in Noord-Oost Twente.

03_MichaelS_3804

Pers

We houden ons bezig met beheer, behoud en ontwikkeling van natuur en landschap in Overijssel. En de beleving ervan. Wij hebben een duidelijke opinie over deze onderwerpen en delen deze graag met de media. Lokaal, regionaal en nationaal.

Contactformulier

         Wil je meer weten over ons werk in Landschap? Heb je een vraag of wil je iets melden? We helpen je graag.

         Vul het formulier in of bel:

         0529 - 401 731