Help mee!

Nationale Postcodeloterij

N 52° 29.556' E 006° 12.077'

LandschappenNL, de koepelorganisatie van Landschap Overijssel, is één van de beneficiënten van de Nationale Postcode Loterij. Jaarlijks ontvangt LandschappenNL een financiële bijdrage. Dankzij deze financiële bijdrage kunnen wij, als provinciale organisatie vele hectaren natuur veiligstellen voor nu en toekomstige generaties, vrijwilligers ondersteunen in hun vrijwilligerswerk in de natuur en zorgen voor het behoud ontwikkeling van het waardevolle Nederlandse cultuurlandschap.

NPL_logo_2022_RGB
Wilde bij
Wilde bij, asbij, andrena cineraria  Foto Mark Zekhuis
natuurwerkdag Reestdal, Nico Kloek
Uitdelen bomen
Foto Groene Loper Enschede

Samen voor ons landschap

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goededoelenloterij van Nederland, de loterij ondersteunt nu 99 goede doelen. LandschappenNL wordt sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving LandschappenNL 345,1 miljoen euro voor haar activiteiten.

Landschap Overijssel is ontzettend blij met de jaarlijkse steun van de Postcode Loterij. Dankzij de Postcode Loterij zetten we ons in de wilde bijen in Overijssel, planten we bomen aan, knappen we erfgoed op en kunnen we het groen vrijwilligerswerk blijven ondersteunen.