Woensdagmiddag 3 mei houden wij een ‘Op stap’ fietsexcursie door natuurgebied De Doorbraak. Onder leiding van een landschapsgids fietst je ongeveer 2,5 uur door dit mooie, waterrijke gebied. We fietsen ook een stukje langs de Regge, waar prachtige flora en fauna samenkomen. De excursie start om 13.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Een fietsexcursie die u niet mag missen!

De Doorbraak is een 14 kilometer lange nieuw gegraven watergang tussen de Loolee bij Almelo en de Exosche Aa in Ypelo bij Wierden. In de brede ecologische zones aan weerszijden van de beek ontstaat prachtige natuur. Tijdens deze ’OpStap’ excursie is het gebied vanaf Ypelo aan de beurt. Onderweg zal regelmatig worden gestopt zodat de gids bijzondere details kan vertellen. Bij een rustpunt houden we een kleine pauze, waar een kop koffie of thee gekocht kan worden.

Wanneer?
We organiseren deze OpStap fietsexcursie op 3 mei, 16 mei, 6 juli, 31 augustus en 28 september 2023. De excursie start om 13.30 uur (uitzondering van 6 juli om 18.30), we fietsen ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Praktische informatie over deze fietsexcursie:

  • De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
  • Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie.
  • We fietsen ongeveer 15 kilometer.
  • Je hoeft geen ticket te printen, de gidsen hebben een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Kijk voor meer ‘OpStap’ excursies op www.landschapoverijssel.nl/opstap2023

Restitutiebeleid Landschap Overijssel
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Je ontvangt het bedrag - 26% boekingskosten terug. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.