Zin in een duistere natuurwandeling? Ga mee met de wandeling ‘Nacht van de Nacht’ in het Dal van de Mosbeek op zaterdag 28 oktober. Hét moment om te ontdekken hoe mooi duisternis kan zijn. Met een gids wandel je in een aardig tempo in het donker naar de top van de Galgenberg. Hier wordt je beloond met een spannend verhaal! De wandeling start om 19.00 uur en is ook geschikt voor kinderen vanaf ca. 10 jaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

In het Dal van de Mosbeek neemt de gids je mee voor een duistere wandeling naar de Galgenberg. Onderweg vertelt zij meer over dit gebied, de geschiedenis en waarom duisternis belangrijk is voor ons en de natuur. Als beloning staat een kop lekkere warme chocolademelk klaar bij Watermolen Frans. Tip: Trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Nacht van de Nacht
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. In heel Nederland is het zaterdag 28 oktober Nacht van de Nacht. Overal worden speciale activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op deze manier willen natuurorganisaties zoals Landschap Overijssel en het IVN mensen laten ervaren genieten van de donkere nacht en aandacht vragen voor het belang van het behoud van het donker. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd.

Praktische informatie over de wandeling:

  • De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
  • Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie (hulphond uitgezonderd).
  • Deze excursie is niet rolstoeltoegankelijk.
  • Je hoeft geen ticket te printen, de gidsen hebben een deelnemerslijst.
  • Wandeling is ongeveer 4-5 km.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.