Vacature medewerker financiële administratie

LO05679
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Wij werken met passie aan de toekomst voor mens, plant en dier in Overijssel. We slaan bruggen tussen wat de natuur nodig heeft en de ambities van de mens. Zo kunnen we samen onze welvaart en welzijn verduurzamen voor komende generaties en tegelijk een gezonde relatie onderhouden met onze groene woonomgeving en al haar pracht en kracht. Het goede Overijsselse leven in het best mogelijke landschap. Dat is waar wij elke dag voor gaan, samen met vrijwilligers, inwoners en organisaties. En dat is machtig mooi werk. Wij zijn Landschap Overijssel. We zijn op zoek naar een veelzijdige medewerker financiële administratie (32 uur).

Wat je hart zegt

Je Overijsselse hart zegt dat de natuurlijke, landschappelijke en cultuurhistorische waarden van onze provincie de moeite waard zijn om te beheren, beschermen en ontwikkelen en dat jij het beste van jezelf wilt geven om onderdeel te zijn van deze beweging.

Wat je doet

Alles wat met geld te maken heeft bij Landschap Overijssel, gaat door jouw handen. Vanuit een klein team met collega-administrateurs Hellen, Henk en controller Krista, zorg jij ervoor dat onze financiële administratie op orde is. Naast de dagelijkse afhandeling van bankzaken, betalingen debiteurenbeheer en facturatie, vind je het leuk om met een kleine opdracht op pad te gaan en mee te denken. Dit kan van alles zijn en het geeft een dynamiek waarin jij soepel schakelt tussen administratieve werkzaamheden en ad hoc vragen gerelateerd aan projectadministratie. In je samenwerking met het team houd jij met humor, inlevingsvermogen en slimme handreikingen de financiële administratie op orde. Ook als het wat complexer wordt, kunnen we in de toekomst bouwen op jouw kennis en inzet. Dat geeft ons zekerheid en vertrouwen.

Wat je bent

Vanuit je opleiding MBO financiële administratie, wil je graag je kennis delen en een bijdrage leveren aan onze financiële afdeling. Als startende collega wil je werken op een plek waar je binnen een klein team het verschil kunt maken. Met jouw oplossingsgerichte en onderzoekende houding, geduld en plezierige manier van communiceren word je al snel eigen in onze organisatie.

Wat je eruit haalt

Werken op een unieke locatie, dichtbij de natuur met uitzicht op onze Engelse tuin! We gaan je verwelkomen op onze prachtige hoofdlocatie op landgoed De Horte, gelegen tussen Dalfsen en Zwolle. Je komt terecht in een kleine organisatie waar je nuchtere en vriendelijke mensen treft die werken vanuit hun liefde en betrokkenheid bij natuur en landschap. Doordat jij collega's ontzorgt op het gebied van financiën binnen de organisatie, kunnen zij optimaal functioneren. Dat is jouw verdienste voor de natuur in Overijssel en reken maar dat we dit zien en waarderen!

Collega's genieten van een lunchwandeling
Collega's genieten van een lunchwandeling 

Wat je moet weten

De functie is voor 32 uur in de week. Je salaris hoort bij de CAO Bos en Natuur schaal 4. Heb je een lichamelijke beperking, dan maken we je werkplek zo nodig passend. Kijk voor een indruk van de organisatie op www.landschapoverijssel.nl.

Procedure

We ontvangen je motivatie en cv graag uiterlijk 2 oktober 2022. Stuur hiervoor een mail naar personeelszaken ter attentie van Ina Gerrits. Liever eerst persoonlijk contact? Neem contact op met medewerker financiën Henk van Dorp via 06-82554733 of stuur een e-mail.