Evenement

Huisconcert met ‘NATHALÍE’ op Landgoed de Horte Dalfsen

NATHALíE
Band NATHALíE   Foto Dirk Schreuders
Landgoed de Horte

De Zwolse zangeres/contrabassiste Nathalie Schaap is de winnaar van de Cultuurtalentprijs Overijssel 2022 en speelt op 2 oktober met haar nieuwe band ‘NATHALÍE’ op landgoed ‘De Horte’ in Dalfsen. De klanken van de akoestische instrumenten en natuurlijk zang komen samen met de geluiden van de natuur. Het huisconcert wordt georganiseerd in samenwerking met iGNITE! Music Agency.

Tuinconcert wordt huisconcert

Nathalie geeft 2 concerten waarvan haar 1e start om 13:30 uur en het 2e concert om 15.30 uur. Vanwege het herfstachtig weer is het concert verplaatst van de tuin naar binnen. Een prachtige locatie in het landhuis van de Horte. De concerten duren ongeveer een uur en na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee na te praten met Nathalie en de andere bandleden. Ben jij erbij? Reserveer snel je tickets! Klik hier.

“Wij werken met NATHALÍE vol energie en passie aan het brengen van een frisse nieuwe sound, geïnspireerd door onze all-time heroes.”
Nathalie, frontvrouw van de band

Biografie NATHALÍE

Stel je een wereld voor waarin pop, roots, jazz en klassiek samenkomen in songs die ‘easy on the ears’ maar tegelijk ook avontuurlijk zijn. Gespeeld door jong professionele musici met internationale podiumervaring. NATHALÍE wordt gevormd door de (muzikale) vrienden Nathalie Schaap (lead vocals, contracbass), Jos van Ringen (banjo/gitaar, backing vocals) en Mark Schimmel (gitaar, backing vocals) en klinkt live nóg beter dan op de plaat. Want op het podium voegen de muzikanten nog een extra laag van muzikaal avontuur toe, gedreven door hun muzikale mantra: ‘What You See, Is What You Get, Is What You Hear, Is What You Feel!’ Dat is NATHALÍE.

Een mix van pop, roots, jazz en invloeden van klassieke muziek

Nathalie: “Ik sta zeg maar met één been in de jazz en één been in de popmuziek en meer dan ooit komt dat terug in de muziek die ik, samen met Jos van Ringen en Mark Schimmel, schrijf binnen onze nieuwe band ‘NATHALÍE’. We komen allemaal vanuit een andere muzikale achtergrond en de muziek die we nu maken is daarvan het resultaat. Je kunt het het beste beschrijven als een mix van pop, roots, jazz en klassieke muziek invloeden, verpakt in toegankelijke songs die tegelijk avontuurlijk zijn voor de luisteraar. Eind november komen we met onze eerste EP en de vooruitzichten voor de band zijn goed met onder andere al opties voor optredens in het buitenland waaronder India, Zweden en Duitsland.”

Nathalie wint Cultuurtalentprijs Overijssel 2022

Nathalie Schaap maakte, ondanks haar jonge leeftijd, furore op vele podia in binnen-en buitenland met haar eigen muziek en bands (waaronder Cousin Hatfield) en als bandlid voor onder andere Douwe Bob, Bertolf, de Beets Brothers en vele anderen, maar ook is ze mede-initiatiefnemer van het Common Ground Festival in Zwolle. Op 19 september ontvangt ze, tijdens een bijzonder event, de Cultuurtalentprijs Overijssel 2022.

Huis de Horte, zomer
Huis de Horte, zomer  Foto Angêl Pinxten
grote vuurvlinder IMG_7570

Natuur en landschap in Overijssel steunen? Dit kan al vanaf € 2,- per maand!

Word donateur!