Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘Op Stap’ excursie langs de Regge, 'Velderberg'. Onderweg krijgt u van onze landschapsgidsen uitleg over de prachtige flora, fauna en cultuurhistorie langs de Regge vanuit Hellendoorn (Hancate). Het thema ruimte voor de rivier en kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzondere vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen.

Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Stevige, waterdichte schoenen of laarzen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Wanneer

We organiseren de excursie op 28 mei, 29 juni, 6 + 17 augustus 2022. De excursie start om 14.00 uur en duurt 1,5 tot 2 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

  • Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie.
  • De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Restitutiebeleid Landschap Overijssel
Wanneer u wilt afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. U ontvangt het bedrag - 26% boekingskosten terug. Na 48 uur heeft u geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvangt u betaalde deelname kosten 100% terug.