Woensdagmiddag 25 januari organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem de kindermiddag ‘Vogelverwenmiddag’. Kinderen leren wat vogels in de winter lekker vinden en natuurlijk gaan ze winterhapjes maken voor de vogels. Deze middag is voor kinderen van 6 tot 12 jaar en begint om 14.30 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Wanneer voer je vogels bij? Wat is de beste plek voor een vogelsnack? Wat eten vogels en hoe kunnen we ze verwennen door lekkere hapjes voor ze neer te hangen. Dit leer je allemaal tijdens deze 'Vogelverwenmiddag'. We gaan een natuurlijke vogelvoeder en pindapoppetje maken die je daarna in je tuin op kunt hangen. En? Welke vogels zie jij allemaal op je lekkere snacks af komen? Ga thuis lekker warm achter het raam zitten en kijk naar de vogeltjes die ervan komen smullen. Ze zijn blij met je!

Wanneer
We organiseren de kinderactiviteit op 25 januari 2023. De middag begint om 14.30. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

  • De excursie gaat door bij minimaal 4 kinderen.
  • Ouders kunnen hun kinderen brengen om 14.30 uur en ophalen om 16.30 uur.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem contact met ons op en onze collega's helpen je graag met je aanmelding - 0529 - 40 17 31 of per mail info@landschapoverijssel.nl
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.

Restitutiebeleid Landschap Overijssel
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Je ontvangt het bedrag - 26% boekingskosten terug. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.