Aanmelden niet mogelijk omdat de excursie vol zit.

Gatver, een uilenbal! Nee joh, een uilenbal is helemaal niet vies, het is juist super interessant. Kom dat maar eens lekker uitpluizen tijdens de kinderactiviteit ‘Uilenballen pluizen’ op zondagochtend 15 januari om 11.00 uur. Het is een creatieve en leerzame ochtend voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar. Meld je wel van te voren aan.

Een uil eet veel muizen op een dag. En dat betekent ook veel haren en botjes. Alleen kan een uil dit niet verteren en dus spuugt hij het uit in de vorm van een bal. En dat maakt een uilenbal heel interessant om uit te pluizen, op zoek naar kaakjes, schedeltjes en andere muizenbotjes. Zo weet je precies wat hij heeft gegeten. Verder vertellen de vrijwilligers van het kinderteam de kinderen meer over het leven van roofvogels en uilen. Leuk en leerzaam. Jij komt toch ook?

Wanneer?
We organiseren de kinderactiviteit op 15 januari 2023. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

  • De excursie gaat door bij minimaal 5 kinderen.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem contact met ons op en onze collega's helpen je graag met je aanmelding - 0529 - 40 17 31 of per mail info@landschapoverijssel.nl
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.

Restitutiebeleid Landschap Overijssel
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Je ontvangt het bedrag - 26% boekingskosten terug. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.