Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, verzorgen wij en de P K N Oud Avereest, de jaarlijkse dauwtrapochtend in het Reestdal. Deze ochtend is het mooie Reestdal zoals gebruikelijk het sfeervolle decor voor een vroege start van Hemelvaartsdag. Je gaat samen met de natuurgidsen van Landschap Overijssel op pad om te genieten van vroege vogels en ontluikende natuur.

Er zijn dit jaar 2 wandelingen. Een langere wandeling, die start om 6.15 uur en de tweede iets kortere wandeling start om 6.45 uur. Ze starten vanaf De Wheem, Oud Avereest 22 (Balkbrug). Na de prachtige vroege ochtendwandeling is er tijd om te ontbijten en aansluitend is er de mogelijkheid tot bijwonen van de kerkdienst in de Reestkerk. De speciale Hemelvaartsdienst start om 9.30 uur.

Kosten
Na de wandeling lekker ontbijten? Donateurs betalen op vertoon van de donateurspas voor het ontbijt € 5,- p.p. en voor kinderen tot en met 12 jaar € 3,- p.p. Niet-leden betalen voor de wandeling (inclusief ontbijt) € 10,- p.p. en kinderen € 6,- p.p. Opgave voor het ontbijt kan tot uiterlijk maandag 15 mei 11.00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk mee te wandelen zonder ontbijt.

Wanneer?
Meld je via deze link aan en kies voor de lange wandeling of de iets kortere.

Praktische informatie over de excursie:

  • De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
  • Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie.
  • De lange wandeling is ongeveer 7 kilometer en de kortere 6 kilometer.
  • Je hoeft geen ticket te printen, de gidsen hebben een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid Landschap Overijssel
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Je ontvangt het bedrag - 26% boekingskosten terug. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.