Ga mee de natuur in

De natuur in met één van de activiteiten van Landschap Overijssel; bezoek een activiteitendag bij een bezoekerscentrum, ga op stap met een natuurgids, volg een cursus of het kabouterpad. Voor jong en oud organiseren wij verschillende activiteiten.

Hieronder kun je de activiteit zoeken die bij je past!

21 mei Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5 Noord Twente Maalzondag molen Frans 21 mei 2018 Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek, Activiteitenmiddag De Mosbeek heeft ons nog veel te vertellen; namelijk over watermolens en hun molenaars.
Het waterrad van Watermolen Frans wordt al meer dan 300 jaar aangedreven door het water uit de beek. In Watermolen Frans zijn elke zondag vrijwilligers aanwezig om je welkom te heten en je de molen te laten zien. Zelf ook wel eens een velletje papier scheppen of een handje graan malen? Dat kan!
»
21 mei Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5 Vechtstreek Dag van het kasteel 21 mei 2018 Evenement, De Horte, Dalfsen Kom naar De Dag van het Kasteel bij de Horte! » 21 mei Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5 Vechtstreek Dag van het kasteel 21 mei 2018 Evenement, De Horte, Dalfsen Kom naar De Dag van het Kasteel bij de Horte! » 21 mei Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5 Vechtstreek Dag van het kasteel 21 mei 2018 Evenement, De Horte, Dalfsen Kom naar De Dag van het Kasteel bij de Horte! » 22 mei Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5 Salland Op stap excursie Beerze 22 mei 2018 Excursie, Op stap Ga mee Op Stap in Beerze. Onder leiding van een landschapsgids maakt u een prachtige wandeling van ongeveer twee uur in dit gevarieerde gebied. » 23 mei Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5 Noord Twente Dassen kijken 23 mei 2018 Excursie Breng een bezoek aan de Dasmobiel. Een geur- en geluidsdichte hut, nog geen tien meter naast een bewoonde dassenburcht. » 23 mei Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5 Vechtstreek Startdag 23 mei 2018 Bijeenkomst voor genodigden Een aantal keer per jaar organiseren we een speciale startdag voor nieuwe vrijwilligers. Niet alleen voor een warm welkom, maar ook voor een gedegen introductie binnen Landschap Overijssel. Locatie voor de startdag is dan ook onze thuisbasis Landgoed De Horte. »
Activiteitenkalender
Een activiteit of lezing op maat?
Molenaar Cees Elzenga hetoog.nl5
Wil je een excursie, een lezing of een werkdag?